Kvinnors egna ansvar


Hur barn kan kidnappas av galna kvinnor UTAN att polisen ingriper och sätter kärringen i fängelse och kastar bort nyckeln, som man kan tro skulle ske då kidnappning är ett allvarligt brott. Kvinnan bor officiellt ensam med två egna barn och är inte på något vis släkt med barnet hon kidnappade. Hon är dock inofficiellt sammanboende med flickans pappa, som vägrat lämna tillbaka barnet till mamman efter ett lov. Om allt detta bryr sig dock inte myndigheterna, trots att kidnapparna vägrade låta barnet gå i skola, gav henne löss och behandlade hennes som en hund (lät henne sova på golvet). Istället fokuserade man på att jävlas med mamman, och ljög ihop att hon bodde i ett kyffe på bara 3 rum och inget kök eller vatten, som var fullkomligt svinigt. Varför socialen också hjälpte till att trakassera mamman och barnet kan förklaras med att pappan var en sån där CHARMIG psykopat, som kan få alla att dansa efter hans pipa. Jodå, dem har jag studerat i många år nu och kan intyga att världen är full av deras offer, som vet hur obotans korkat andra beter sig bara för att vara psykot till lags.

Astrids miljö- och samhällsblogg

Skrevs på Bloggspace den 11 april 2009

Gång på gång aktualiseras frågan om kvinnor som kärat ner sig i en karl är ansvariga för de brott som de utför för mannens räkning. Vi har Sara Svensson som på Helge Fossmos begäran sköt hans fru och en rival. Innan dess var hon Helges äskarinna hemma hos frun. Jag häpnar över vad till synes normala och intelligenta kvinnor kan fås att göra som strider mot allt vad moral och lagar heter för att vara en karl till lags. Sara gjorde flera barn moderlösa och det för andra gången. Hur tänkte hon?

Annika Östberg hamnade snett redan som barn, blev tung narkoman och slog följe med en man som inte drog sig för att döda. Villigt laddade Annika om pistolen åt sin älskare.

I lilla Eslöv höll Anna Sahl min dotter som fånge i fyra månader på begäran av sin älskare. Hon ställde…

View original post 717 fler ord

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s