Dömda till döden


Mer om detta djurplågeri våra myndigheter är skyldiga till. En verkligt skrämmande, och kort, läsning, men lika viktig. Det här måste upphöra! Så här fel får man inte göra bara för att man har en roll inom en myndighet bakom ryggen. Alla människor är ansvariga för sina egna beslut och handlingar och ingen står över lagen. Fast dessa utövare skyddar varandra så långt det går, förstår man, men bara så länge som massorna stöttar dem. Tyvärr så än idag hejar många glatt på den här formen av djurplågeri och övergrepp mot både människor och djur. Fullkomligt samvetslösa människor, som faktiskt anser sig stå över oss andra i moral! Japp, de är helt enkelt så psykotiska att de inte klarar av att se hur fel såna här ärenden hanterats, så än idag läser jag inlägg om denna kattägare, där detta övergrepp anses ”rättfärdigt”.

Astrids miljö- och samhällsblogg

Skrevs den 22 april 2010:

De fyra katter och en häst som togs med våld från en kvinna i Hörby i februari med motiveringen att de var övergivna, uppger Länsstyrelsen i Skåne att samtliga är avlivade. Motiveringen sägs vara att katterna är ”värdelösa” och hästen ”gammal”. Man kan anta att katterna inte var värdelösa för ägaren utan var hennes familj. Förmodligen tycker de att djurägaren också är gammal och värdelös. Åtminstone uttryckte sig Sverker Olsson sig att ”man borde få avliva gamla människor också” vid ett besök hos mig för några år sedan. Effekten på en människa som blivit drabbad av att poliser med våld tränger sig in i hennes bostad och tar hennes katter lär ju inte ligga långt ifrån men är bara mer utdragen och plågsam.

Mina tankar går till alla de ideellt arbetande människor som försöker skaffa hem åt upphittade katter! Man borde inte behöva uppsöka och avliva katter som…

View original post 304 fler ord

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s